Sunward SWE 210F nagy kotrógép

Nincs kép beállítva
Nincs kép beállítva
Értékelés: Még nincs értékelés
Ár
Leírás

 

Géptípus:  SWE 210F
Üzemi súly:  21 300 kg
Ásási mélység: 6 690 mm
Motor: ISUZU
Hidraulika: KAWASAKI
Felszereltség, jellemzők: Tier 4-es motor, légkondicionált zárt kabin, gém és munkahenger biztonsági szelep, 7db kiegészítő hidraulika kör, 2db proporcionális joystick, AM/FM rádió, 1db mélyásó kanál
Kanál méret: 1 120 mm

 

Jótállási feltételek: SWE /kotrógépek esetén 36 hónap / vagy maximum 3000 üzemóra


Jótállási időtartam értelmezése: amennyiben a megállapodott időtartam letelik vagy a maximális üzemórát túllépik, attól függően, hogy a két esemény közül melyik történik meg előbb, a jótállási és garanciális időszak megszűnik. Jótállási időszak feltétele a márkakereskedés vagy szerződött partnere által elvégzett üzemórás és éves karbantartások elvégzése kizárólag eredeti SUNWARD alkatrészekkel, a fogyasztó anyagi költségviselése mellett, kopó és forgó, egyben üzemórás alkatrészekre a jótállás nem terjed ki. További részletes információkat a hivatalos magyarországi márkakereskedőtől kaphat.

A feltüntetett paraméterek gyári adatok, eltérés esetén, kizárólag a gyártó felet terheli felelősség. Tévedés, kiegészítés, mindenkori változtatás és visszavonás joga a Novis Trade Kft. részére fenntartva.