Csúszókormányzású homlokrakodó

Bobcat típúsú  új csúszókormányzású homlokrakodógép a Sunwardtól, három féle méretben.

A rakodók előnye, hogy kezelésük könnyű, hatásfokuk pedig méretükhöz képest kiváló. A Sunward kompakt rakodók használata egyenlő a kényelmes és könnyű kezelhetőséggel és a biztonságos üzemeltetéssel. Három típus kerül forgalmazásra Magyarországon az SWL 2820 típusjelű kis homlokrakodó, az SWL 3220 típusjelű közepes homlokrakodó, és az SWL 4018 típusjelű nagy homlokrakodógép. Minden általunk forgalmazott csúszókormányzású homlokrakodógép gyári garanciával rendelkezik és teljes mértékben biztosított a gyári alkatrészellátás. A Novis Trade Kft ezen túlmenőleg igény szerint a homlokrakodó rendszeres szervizelését is vállalja Önnek.

 

A Novis Trade Kft. által szállított összes csúszókormányzású homlokrakodó gép teljes körű  36 hónapos / 3000 órás garanciát kapott.

 

Ne habozzon ajánlatot kérni most valamely csúszókormányzású rakodógépre a Novis Trade Kft munkatársaitól, akik az ajánlatkérése után egyedi személyre szabott ajánlattal fogják Önt megkeresni!


Sunward kereskedői díj

 

 

NOVIS TRADE KFT. nyerte el a A Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Winner of „Best Performing European Dealer 2018 Award”

in Brussels 01.11.2018; by Sunward Europe

 

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Köszönjük a bizalmat!

Azonnali ajánlatkérés Csúszókormányzású rakodógépre

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

Joomla űrlapépítő by JoomlaShine