Sunward logo

Sunward kereskedői díj

Nagy örömmel és büszkeséggel tájékoztatunk minden kedves Partnerünket, hogy a

 

NOVIS TRADE KFT. nyerte el a A Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Winner of „Best Performing European Dealer 2018 Award”

in Brussels 01.11.2018; by Sunward Europe

 

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Köszönjük a bizalmat!

A SUNWÁRD, az egyik vezető márkává vált Kínában és közkedvelt Európában is!A 20 éves céget, a NOVIS TRADE Kft., már 5. éve képviseli Magyarországon!
Kizárólagos magyarországi képviseletet, alkatrészellátást és szervízszolgáltatást nyujtunk ügyfeleinknek!

ELŐNYÖK: KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, KIS HELYIGÉNY, SZABVÁNYOS MECHANIKUS GYORSCSATLAKOZÓ, CSÖKKENTETT ELEKTRONIKA!
KUBOTA Motor, REXROTH hidraulika (+ kiépített segédhidraulika), High Flow-s modellek!
KABIN: zárt, biztonságos, tágas belső tér, fűthető, AC, joystick vezérlés.

CSATLAKOZTATHATÓ ADAPTEREK: kombinált kanál, raklapvilla, bontókalapács, fúró, stb., DE
nagyteljesítményű hidraulikát igénylő adapter, mint ASZFALT, ÁROK-MARÓ, BETONSZIVATTYÚ, TRENCSER IS!
A gém emelésekor automatikusan szintezi a csatlakoztatott kanalat/adaptert.

Sunward minőségi új kotrógép, kotrógépek a Novis Trade Kft kínálatában, kedvező áron 24 hónapos gyártói garanciával.

A Sunward kotrógépek gazdaságos működtetésük és kedvező áraik miatt egyre népszerűbbek a hazai piacon is. Ügyfeleinktől érkezett érdeklődések, tapasztalatok és gépeladásaink növekvő számában egyre erősödni látjuk a piac Sunward márka iránti igényeit. A Sunward kotrógépek jó teljesítményt, jó felhasználói munkaélményt és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward kotrógépek kezelése egyszerű, nincs benne komputeres vezérlés, a munkavégzés így könnyű és hatékony. Légkondicionált kabinjából a munkaterületre való rálátás tökéletes.

A Sunward kotrógépek az év bármely időszakában, akár szélsőséges időjárási és terepviszonyok között is megbízható teljesítményt nyújtanak, jól kezelhetők. Az árképzése jóval kedvezőbb, mint a hasonló teljesítményt adó nagyobb márkák esetében. A Sunward kotrógépek a legjobb alkatrészekből állnak: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi mindegyiket.

A Sunward kotrógépek különlegessége még az önszintező rendszer és egy olyan kialakítás, mellyel könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között: A gyorscsatlakozó rendszer használata egyszerű és ezzel hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni. A Sunward kotrógépek karbantartása könnyű, folyamatosan biztosított a garanciális és az azon túli eredeti alkatrészellátás, mind fődarabokból, mind pedig kopó alkatrészekből.

Kedvező árak, Sunward minőség, 24 hónap garancia, hivatalos forgalmazótól.

Az árakról és a kotrógép fel nem tüntetett egyéb paramétereiről, a kotrógépek adatlapján lévő "Hívjon az ár miatt", "Tegye fel kérdését" gombok alatti ürlap kitöltésével tájékozódhat.

 


A Novis Trade Kft. forgalmazza a Kínában gyártott "Sunward" építőipari gépek széles választékát.

A Sunward világszerte piacra lépett, különösen a nagy és a kis kotrók széles skálájával. Ezeket a gépeket nagyra értékelik a jelenlegi felhasználók, és megtartják a jó viszonteladási értéküket.

A cég több mint tíz éve működik az európai piacon, évente ellátja Európát, mintegy 10 000 munkaeszközzel.

A Sunward kompakt kotrógépek széles körben ismert márkájú motorokkal vannak felszerelve, köztük a Perkins, a Yanmar és a Kubota.

A Novis Trade Kft. által szállított összes berendezés teljes körű 36 hónapos / 3000 órás garanciát kapott.

Nagy mennyiségű gépparkot és pótalkatrészeket tárolunk. A Novis Trade Kft ezért gyors szállítást kínál, és képesek vagyunk arra, hogy támogató képzést kínáljunk, munkatársai részére.

Ha többet szeretne tudni a Sunward munkagépek előnyeiről, kérjük, látogasson el a termékek oldalaira, vagy keressen munkatársainkat kapcsolatfelvételi menüpontunkban.

A Sunward és a Novis Trade Kft. munkatársai rendszeres rendezvénynapokon, rendszeres bemutató napok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a vásárlók és az üzemeltetők számára, hogy első kézből láthassák és működtethessék gépünket. 

A Sunward kotrógépek előnyei

A Sunward kotrógépek alapfelszereltségben zárt kabinnal rendelkeznek – kivétel néhány mini kotrógép -, ami csendesebb, tisztább munkakörülményt biztosít. A kabin az Európai Unió előírásainak megfelelően POPS/ROPS minősítéssel rendelkezik a kezelő biztonsága érdekében.

A tágas kezelőfülke nagy, kényelmes, a kezelőnek kiváló rálátása van a munkaterületre és a kanálra. Alapfelszereltség még a joystickos működtetés, ami a kényelmes és hatékony munkavégzés feltétele.

A beépített nagy teljesítményű motorok az erőteljes, biztonságos munkavégzést teszi lehetővé.

A hidraulikarendszer a legkorszerűbb LUDV olajelosztóval rendelkezik, ami energiatakarékos megoldás, lehetővé teszi a gyors mozgást és a munkafolyamat-váltást a korábbiaknál energiatakarékosabban. A rendszer segítségével alacsonyabb zajszint, csökkentett olajmelegedés és alacsonyabb fordulatszám érhető el.

Könnyű szervizelés, egyszerű napi karbantartás.