Sunward logo

Sunward kereskedői díj

Nagy örömmel és büszkeséggel tájékoztatunk minden kedves Partnerünket, hogy a

 

NOVIS TRADE KFT. nyerte el a A Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Winner of „Best Performing European Dealer 2018 Award”

in Brussels 01.11.2018; by Sunward Europe

 

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Köszönjük a bizalmat!

A SUNWÁRD, az egyik vezető márkává vált Kínában és közkedvelt Európában is!A 20 éves céget, a NOVIS TRADE Kft., már 5. éve képviseli Magyarországon!
Kizárólagos magyarországi képviseletet, alkatrészellátást és szervízszolgáltatást nyujtunk ügyfeleinknek!

ELŐNYÖK: KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, KIS HELYIGÉNY, SZABVÁNYOS MECHANIKUS GYORSCSATLAKOZÓ, CSÖKKENTETT ELEKTRONIKA!
KUBOTA Motor, REXROTH hidraulika (+ kiépített segédhidraulika), High Flow-s modellek!
KABIN: zárt, biztonságos, tágas belső tér, fűthető, AC, joystick vezérlés.

CSATLAKOZTATHATÓ ADAPTEREK: kombinált kanál, raklapvilla, bontókalapács, fúró, stb., DE
nagyteljesítményű hidraulikát igénylő adapter, mint ASZFALT, ÁROK-MARÓ, BETONSZIVATTYÚ, TRENCSER IS!
A gém emelésekor automatikusan szintezi a csatlakoztatott kanalat/adaptert.

A Sunward az egyetlen kínai márka, amely versenyezhet az amerikai, európai és japán márkák kotrógépeivel.

Teljesen megérdemli a "Mini építési segéd" címet, köszönhetően a kifinomult megjelenésnek, valamint a megbízható és rugalmas működési teljesítménynek.

A Sunward mini kotró, kisméretű, ám nagy teljesítményű építőipari gép. Gazdaságosan kihasználható, mivel mérete folytában a városi építkezésektől a külső terepig mindenhol alkalmas, könnyen és jól mozgó, nagy erőkifejtésre alkalmas munkagép, változatos kiegészítőkkel látható el célfeladatokhoz. Partnereink visszajelzései alapján igazolni látjuk a Sunward minikotró megbízhatóságát, stabilitását, hosszú távú felhasználhatóságát, nem utolsósorban a kiváló ár-érték arányai miatt. A Sunward mini kotró jó teljesítményt, dinamikus munkát, és biztonságos üzemeltetést kínálnak. A Sunward mini kotró nem csak az egyszerű feladatokra alkalmasak, segítségükkel speciális bontási, földmozgatási munkák is elvégezhetők. Kezelése egyszerű és kényelmes, nincs benne komputeres vezérlés, légkondicionált kabinjából kiváló rálátást nyújt a munkaterületre. A Sunward mini kotró egész évben kiváló partnerei a munkában bármely terepen, esőben és fagyban is.

További előnyök

A Sunward gumihevederes mini kotrógépek hidraulikus rendszere hatékony és erős, motorjuk kis fogyasztású, és nagy erőt képesek kifejteni akár szűk helyen is. A Sunward mini kotró különlegessége még az önszintező rendszer és a gyorscsatlakoztatás, amivel a kanalak, bontófejek, talaj előkészítő eszközök, könnyen és gyorsan lehet fel- és leszerelhetőek. Ezekkel a kisméretű, ám hatékony gumilánctalpas építőgépekkel a munka gyorsabb,a határidőre történő munkavégzés garantálható. A Sunward gumiláncos mini kotrógépek karbantartása könnyű, a kopó és a fődarabok alkatrészellátása folyamatos.

 

Kedvező árak, Sunward minőség, 36 hónap garancia, hivatalos forgalmazótól.

Az árakról és a kotrógép fel nem tüntetett egyéb paramétereiről, a kotrógépek adatlapján lévő "Hívjon az ár miatt", "Tegye fel kérdését" gombok alatti ürlap kitöltésével tájékozódhat.

 

 


A Novis Trade Kft. forgalmazza a Kínában gyártott "Sunward" építőipari gépek széles választékát.

A Sunward világszerte piacra lépett, különösen a nagy és a kis kotrók széles skálájával. Ezeket a gépeket nagyra értékelik a jelenlegi felhasználók, és megtartják a jó viszonteladási értéküket.

A cég több mint tíz éve működik az európai piacon, évente ellátja Európát, mintegy 10 000 munkaeszközzel.

A Sunward kompakt kotrógépek széles körben ismert márkájú motorokkal vannak felszerelve, köztük a Perkins, a Yanmar és a Kubota.

A Novis Trade Kft. által szállított összes berendezés teljes körű 36 hónapos / 3000 órás garanciát kapott.

Nagy mennyiségű gépparkot és pótalkatrészeket tárolunk. A Novis Trade Kft ezért gyors szállítást kínál, és képesek vagyunk arra, hogy támogató képzést kínáljunk, munkatársai részére.

Ha többet szeretne tudni a Sunward munkagépek előnyeiről, kérjük, látogasson el a termékek oldalaira, vagy keressen munkatársainkat kapcsolatfelvételi menüpontunkban.

A Sunward és a Novis Trade Kft. munkatársai rendszeres rendezvénynapokon, rendszeres bemutató napok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a vásárlók és az üzemeltetők számára, hogy első kézből láthassák és működtethessék gépünket. 

A Sunward kotrógépek előnyei

A Sunward kotrógépek alapfelszereltségben zárt kabinnal rendelkeznek – kivétel néhány mini kotrógép -, ami csendesebb, tisztább munkakörülményt biztosít. A kabin az Európai Unió előírásainak megfelelően POPS/ROPS minősítéssel rendelkezik a kezelő biztonsága érdekében.

A tágas kezelőfülke nagy, kényelmes, a kezelőnek kiváló rálátása van a munkaterületre és a kanálra. Alapfelszereltség még a joystickos működtetés, ami a kényelmes és hatékony munkavégzés feltétele.

A beépített nagy teljesítményű motorok az erőteljes, biztonságos munkavégzést teszi lehetővé.

A hidraulikarendszer a legkorszerűbb LUDV olajelosztóval rendelkezik, ami energiatakarékos megoldás, lehetővé teszi a gyors mozgást és a munkafolyamat-váltást a korábbiaknál energiatakarékosabban. A rendszer segítségével alacsonyabb zajszint, csökkentett olajmelegedés és alacsonyabb fordulatszám érhető el.

Könnyű szervizelés, egyszerű napi karbantartás.