Sunward logo

Sunward kereskedői díj

Nagy örömmel és büszkeséggel tájékoztatunk minden kedves Partnerünket, hogy a

 

NOVIS TRADE KFT. nyerte el a A Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Winner of „Best Performing European Dealer 2018 Award”

in Brussels 01.11.2018; by Sunward Europe

 

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Köszönjük a bizalmat!

2018 október 13-án a Novis Trade Kft és a Sunward Europe megrendezte az első Sunward OpenDay munkagép bemutatót showt, ahol kisorsolásra került a Novis Trade Kft. nyereményjátékának nyertese is.

A nyertes az alábbi levélben köszönte meg a nyereményét:

2018 nyarán vásároltam az SWE08B típusú mini kotrómat. Rengeteg más gyártó hasonló paraméterű gépét meg néztem, de nekem fő szempont volt, hogy minél egyszerűbb, és könnyen karbantartható legyen.

Az SWE08B mini árokásóba megtaláltam, amit kerestem. Szélesíthető nyomtáv, erős hidro szivattyú, nagyon jó kezelhetőség, alacsony karbantartási igény, minimális elektronika, méretéből adódóan könnyen meg tudom oldani a szállítását, tárolását, és alacsony az üzemanyag fogyasztás.

Mivel még nem nagyon ismert a márka hazánkban, ezáltal bármilyen építkezésre kivittem a gépet, mindenhol volt érdeklődője, sőt, volt olyan a szakmában már 30 évet eltöltött gépkezelő is, aki ki próbálta és pozitív véleménye volt a munkagépről.

A gép vásárlásával belekerültem egy nyeremény sorsolásba, melynek fődíja egy SWE18UB típusú árokásó volt. Meghívást kaptam a NOVIS TRADE Kft által rendezett gépbemutató SHOW-ra, amely eseményen került sor a nyeremény sorsolásra is. A meghívást tisztelettel vettem, de feltorlódó munkáim miatt, nem tudtam részt venni rajta. Éppen az SWE08B típusú géppel dolgoztam, ami igencsak megkönnyíti a munkámat, amikor érkezett a telefonhívás, hogy a sorsolás nyertese én vagyok.

Őszintén megvallom, hogy eszembe se jutott, hogy a sorsolásnak én lehetek a nyertese, mert én már a megvásárolt géppel időt, és több munkát nyertem magamnak. Ez a nyeremény a jövőben megváltoztatja a munkámat, bővíthetem a vállalkozásomat, több lehetőséget ad, új kapukat nyit meg előttem.

Ezúton szeretném tisztelettel megköszönni NOVIS TRADE KFT csapatának a segítőkésséget, az együtt működést, most és a jövőben is.

Tisztelettel Skabla Károly

 

 

 

 

 


A Novis Trade Kft. forgalmazza a Kínában gyártott "Sunward" építőipari gépek széles választékát.

A Sunward világszerte piacra lépett, különösen a nagy és a kis kotrók széles skálájával. Ezeket a gépeket nagyra értékelik a jelenlegi felhasználók, és megtartják a jó viszonteladási értéküket.

A cég több mint tíz éve működik az európai piacon, évente ellátja Európát, mintegy 10 000 munkaeszközzel.

A Sunward kompakt kotrógépek széles körben ismert márkájú motorokkal vannak felszerelve, köztük a Perkins, a Yanmar és a Kubota.

A Novis Trade Kft. által szállított összes berendezés teljes körű 36 hónapos / 3000 órás garanciát kapott.

Nagy mennyiségű gépparkot és pótalkatrészeket tárolunk. A Novis Trade Kft ezért gyors szállítást kínál, és képesek vagyunk arra, hogy támogató képzést kínáljunk, munkatársai részére.

Ha többet szeretne tudni a Sunward munkagépek előnyeiről, kérjük, látogasson el a termékek oldalaira, vagy keressen munkatársainkat kapcsolatfelvételi menüpontunkban.

A Sunward és a Novis Trade Kft. munkatársai rendszeres rendezvénynapokon, rendszeres bemutató napok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a vásárlók és az üzemeltetők számára, hogy első kézből láthassák és működtethessék gépünket. 

Kiemelt munkagépek

Youtube csatorna

sunward youtube csatorna