Sunward logo

Sunward kereskedői díj

Nagy örömmel és büszkeséggel tájékoztatunk minden kedves Partnerünket, hogy a

 

NOVIS TRADE KFT. nyerte el a A Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Winner of „Best Performing European Dealer 2018 Award”

in Brussels 01.11.2018; by Sunward Europe

 

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Köszönjük a bizalmat!

A SUNWÁRD, az egyik vezető márkává vált Kínában és közkedvelt Európában is!A 20 éves céget, a NOVIS TRADE Kft., már 5. éve képviseli Magyarországon!
Kizárólagos magyarországi képviseletet, alkatrészellátást és szervízszolgáltatást nyujtunk ügyfeleinknek!

ELŐNYÖK: KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, KIS HELYIGÉNY, SZABVÁNYOS MECHANIKUS GYORSCSATLAKOZÓ, CSÖKKENTETT ELEKTRONIKA!
KUBOTA Motor, REXROTH hidraulika (+ kiépített segédhidraulika), High Flow-s modellek!
KABIN: zárt, biztonságos, tágas belső tér, fűthető, AC, joystick vezérlés.

CSATLAKOZTATHATÓ ADAPTEREK: kombinált kanál, raklapvilla, bontókalapács, fúró, stb., DE
nagyteljesítményű hidraulikát igénylő adapter, mint ASZFALT, ÁROK-MARÓ, BETONSZIVATTYÚ, TRENCSER IS!
A gém emelésekor automatikusan szintezi a csatlakoztatott kanalat/adaptert.

Sunward kotró, mini kotró és rakodógépek a Novis Trade Kft. forgalmazásában.

A Sunward Intelligent Equipment Group egy nemzetközi munkagépgyártó, 1999.-ben alapított csoport, amely legfőképpen az építőipari gépekre összpontosít. A Sunward munkagépek az erő és a hatékonyság megtestesítői: világhírű gyártóktól származó motorok, zárt és hatékony hidraulikus rendszer jellemzi minden modelljét. A Sunward különlegessége továbbá az önszintező rendszer és a standard gyorscsatlakozó rendszer, mellyel könnyű dolgozni, könnyű váltani, átállni a különböző munkafolyamatok között. A Sunward kotrógépek, rakodógépek karbantartása egyszerű, alkatrészellátását gyorsan és hatékonyan kezeljük, illetve további gumiabroncs, szélvédő igényeket akár azonnali szállítással biztosítjuk.

Sunward cég kínai gyártó, amely a legkorszerűbb technikával és technológiával dolgozik. A Sunward munkagépek motorjait a Yanmar és a Kubota gyárból importálja Japánból, a hidraulikus elemeket a német Rexroth szállítja a gépekhez. A főegységek a termék minőségét alapvetően meghatározzák. A kínai gazdaság az elmúlt években rendkívül látványos lendületet vett. Az alacsony bérszint következtében ma már a legnagyobb világcégek építenek gyártó és összeszerelő üzemeket az országban. A gazdaság és a műszaki színvonal robbanásszerűen emelkedik. Az építőipari gépek főegységeinek gyártói már a Kínában gyártanak, illetve itt találhatók az összeszerelő üzemek beszállítói. A Sunward kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a Sunward gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához.A Sunward munkagép karbantartási igénye alacsony és a NovisTrade Kft. szakemberei minden esetben állnak megrendelőik, vásárlók rendelkezésére

Találatok: 1 - 20 / 20

Sunward

 


A Novis Trade Kft. forgalmazza a Kínában gyártott "Sunward" építőipari gépek széles választékát.

A Sunward világszerte piacra lépett, különösen a nagy és a kis kotrók széles skálájával. Ezeket a gépeket nagyra értékelik a jelenlegi felhasználók, és megtartják a jó viszonteladási értéküket.

A cég több mint tíz éve működik az európai piacon, évente ellátja Európát, mintegy 10 000 munkaeszközzel.

A Sunward kompakt kotrógépek széles körben ismert márkájú motorokkal vannak felszerelve, köztük a Perkins, a Yanmar és a Kubota.

A Novis Trade Kft. által szállított összes berendezés teljes körű 36 hónapos / 3000 órás garanciát kapott.

Nagy mennyiségű gépparkot és pótalkatrészeket tárolunk. A Novis Trade Kft ezért gyors szállítást kínál, és képesek vagyunk arra, hogy támogató képzést kínáljunk, munkatársai részére.

Ha többet szeretne tudni a Sunward munkagépek előnyeiről, kérjük, látogasson el a termékek oldalaira, vagy keressen munkatársainkat kapcsolatfelvételi menüpontunkban.

A Sunward és a Novis Trade Kft. munkatársai rendszeres rendezvénynapokon, rendszeres bemutató napok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a vásárlók és az üzemeltetők számára, hogy első kézből láthassák és működtethessék gépünket.