Sunward logo

Sunward kereskedői díj

Nagy örömmel és büszkeséggel tájékoztatunk minden kedves Partnerünket, hogy a

 

NOVIS TRADE KFT. nyerte el a A Sunward Europe által adományozott 2018-as év legjobb európai forgalmazója díjat!

Winner of „Best Performing European Dealer 2018 Award”

in Brussels 01.11.2018; by Sunward Europe

 

Ez a díj tükrözi a Sunward márka Magyarországi felhasználóinak elégedettségét!

Köszönjük a bizalmat!

A SUNWÁRD, az egyik vezető márkává vált Kínában és közkedvelt Európában is!A 20 éves céget, a NOVIS TRADE Kft., már 5. éve képviseli Magyarországon!
Kizárólagos magyarországi képviseletet, alkatrészellátást és szervízszolgáltatást nyujtunk ügyfeleinknek!

ELŐNYÖK: KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG, KIS HELYIGÉNY, SZABVÁNYOS MECHANIKUS GYORSCSATLAKOZÓ, CSÖKKENTETT ELEKTRONIKA!
KUBOTA Motor, REXROTH hidraulika (+ kiépített segédhidraulika), High Flow-s modellek!
KABIN: zárt, biztonságos, tágas belső tér, fűthető, AC, joystick vezérlés.

CSATLAKOZTATHATÓ ADAPTEREK: kombinált kanál, raklapvilla, bontókalapács, fúró, stb., DE
nagyteljesítményű hidraulikát igénylő adapter, mint ASZFALT, ÁROK-MARÓ, BETONSZIVATTYÚ, TRENCSER IS!
A gém emelésekor automatikusan szintezi a csatlakoztatott kanalat/adaptert.

A Sunward csúszszókormányos rakodó egy új generációs multifunkcionális rakodógép, amely integrálja a mechanikát, az elektronikát és a hidraulikát a Sunward független kutatás és fejlesztés alatt.

A gép kompakt szerkezettel, rugalmas mozgással, kényelmes működtetéssel, hatékony munkavégzéssel, hatékony funkcióval és egyszerű karbantartással rendelkezik. Különösen a városi környezetben, az utakra vagy építési területekre, műhelybe, a raktárakba alkalmazható. A különböző kiegészítő eszközök megváltoztatásával számos művelet elvégzésére alkalmas.

Sunward kompakt rakodógépek    Sunward kompakt rakodó alkatrészellátása
A Sunward kompakt rakodógépei egyre nagyobb teret hódítanak mind a mezőgazdaságban, mind pedig az építőiparban. A rakodók előnye, hogy kezelésük könnyű, hatásfokuk pedig méretükhöz képest kiváló. A Sunward kompakt rakodók használata egyenlő a kényelmes és könnyű kezelhetőséggel és a biztonságos üzemeltetéssel. A Sunward kompakt rakodók erősek, energiatakarékosak és a vezérlésük is egyszerű. Kis helyen is képesek megfordulni, mozogni, univerzális munkaeszköz rögzítésüknek és a hidraulika gyorscsatlakozónak köszönhetően a munkaidőt is gazdaságosabban lehet kihasználni, mivel az átállások ideje lecsökken. A Sunward kompakt rakodó minőségi alkatrészekből áll, erős motor, hidraulika és kiváló kiegészítők alkalmazhatók a különböző célfeladatokra. Az egyedi Sunward gyorscsatlakozó rendszer használatának köszönhetően hatékonyabb, kevesebb élőmunka ráfordítással kell számolni.   Hivatalos forgalmazóként garantáljuk, hogy a 24 hónapos garanciaidőn túl is minden alkatrész a főelemek és a kopóelemek beszerzése sem fog gondot jelenteni. Kompakt rakodója szervizelését is elvégezzük nagyon kedvező feltételekkel bárhol az ország területén. Pályázati gépbeszerzés keretében is vehetők kompakt rakodógépek, munkagépek. A pályázati megfelelésben segítünk. Kedvező árak, Sunward minőség, 24 hó garancia, hivatalos forgalmazótól. Nézze meg Sunward kompakt rakodóinkat és a hozzá való alkatrészeket, szélvédőt, gumit, olajat!

A Sunward kompakt rakodógépek előnyei

A Sunward kompakt rakodógépek alapfelszereltségben zárt kabinnal rendelkeznek, ami csendesebb, tisztább munkakörülményt biztosít. A kabin az Európai Unió előírásainak megfelelően POPS/ROPS minősítéssel rendelkezik a kezelő biztonsága érdekében. A tágas kezelőfülke nagy, kényelmes, a kezelőnek kiváló rálátása van a munkaterületre és a kanálra. Alapfelszereltség még a joystickos működtetés, ami a kényelmes és hatékony munkavégzés feltétele. A beépített nagy teljesítményű motorok az erőteljes, biztonságos munkavégzést teszi lehetővé. Hatékonyságnövelés high flow” rendszerrel A Sunward kompakt rakodók opcióként „high flow” rendszerrel is rendelhetők. Ezzel a gépek hatékonysága növelhető, a hidraulika rendszer a 25MPa nyomáson 130 l/p folyadékszállítást tesz lehetővé, ami optimális hidraulikus teljesítményt biztosít a kapcsolható munkaeszközök meghajtásához. A hidraulikarendszer a legkorszerűbb LUDV olajelosztóval rendelkezik, ami energiatakarékos megoldás, lehetővé teszi a gyors mozgást és a munkafolyamat-váltást a korábbiaknál energiatakarékosabban. A rendszer segítségével alacsonyabb zajszint, csökkentett olajmelegedés és alacsonyabb fordulatszám érhető el. Könnyű szervizelés A napi karbantartás és a szervizelés érdekében nagy szögben előre dönthető a kabin, a motorháztető könnyedén felnyitható. A hűtőrácsot takaró hátsófal elnyitható, ez lehetővé teszi könnyű tisztítását, itt tölthető be az üzemanyag is. A felbillenthető kezelőfülke rendkívül jó áttekinthetőséget, hozzáférést biztosít a napi karbantartások és szervizek elvégzéséhez.

 


A Novis Trade Kft. forgalmazza a Kínában gyártott "Sunward" építőipari gépek széles választékát.

A Sunward világszerte piacra lépett, különösen a nagy és a kis kotrók széles skálájával. Ezeket a gépeket nagyra értékelik a jelenlegi felhasználók, és megtartják a jó viszonteladási értéküket.

A cég több mint tíz éve működik az európai piacon, évente ellátja Európát, mintegy 10 000 munkaeszközzel.

A Sunward kompakt kotrógépek széles körben ismert márkájú motorokkal vannak felszerelve, köztük a Perkins, a Yanmar és a Kubota.

A Novis Trade Kft. által szállított összes berendezés teljes körű 36 hónapos / 3000 órás garanciát kapott.

Nagy mennyiségű gépparkot és pótalkatrészeket tárolunk. A Novis Trade Kft ezért gyors szállítást kínál, és képesek vagyunk arra, hogy támogató képzést kínáljunk, munkatársai részére.

Ha többet szeretne tudni a Sunward munkagépek előnyeiről, kérjük, látogasson el a termékek oldalaira, vagy keressen munkatársainkat kapcsolatfelvételi menüpontunkban.

A Sunward és a Novis Trade Kft. munkatársai rendszeres rendezvénynapokon, rendszeres bemutató napok állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a vásárlók és az üzemeltetők számára, hogy első kézből láthassák és működtethessék gépünket.